Bureau-profiel

Profiel

RKA is een architectenbureau uit Valkenswaard dat zich bezig houdt met het ontwerp en de bouwtechnische uitwerking van projecten voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Onze werkwijze

Architectuur begint met luisteren. Als ontwerper zet je immers je creativiteit in, om de wensen van je opdrachtgevers te vervullen. Wat zijn die wensen? Welke functies moet het ontwerp huisvesten, welke uitstraling heeft het gebouw, welke sfeer het interieur?

Daarna komt het kijken naar de plek, de relatie van het ontwerp met de omgeving en bijvoorbeeld de oriëntatie op de zon. Architectuur biedt beschutting tegen weer en wind, maar stelt je ook in staat om te genieten van het uitzicht of het licht en de warmte van de zonnestralen.

In een goed ontwerp komt alles samen. Ik zie het als mijn missie om te zorgen dat het ontwerp de verwachtingen van u als opdrachtgever overtreft. Allereerst met tekeningen en 3d impressies om u nog tijdens de ontwerpfase een duidelijk beeld te geven van het ontwerp. Maar ook later als uw project gerealiseerd wordt. Ik ben persoonlijk betrokken bij het totale proces vanaf het eerste idee, tot en met de uitvoering en de oplevering.

RKA:

  • Luistert naar de wensen van de klant,
  • Ontwerpt in dialoog met u.
  • Is altijd persoonlijk betrokken bij uw project.
  • Ziet het als onze missie om uw verwachtingen te overtreffen.