Verbouwing

Uitbreiding kantoor

Vorige Volgende Uitbreiding kantoor Locatie:Borkel en Schaft Opdrachtgever:Installatiebedrijf Verspeek Status:Opgeleverd   Terug AchtergrondinfoBinnenkort meer info…

Entree Woongebouw Tilburg

Vorige Volgende Ontwerp nieuwe entree Locatie:Tilburg Opdrachtgever:Woningstichting Status:Opgeleverd (Werkzaam bij M2M) Terug AchtergrondinfoBij een bestaand woongebouw is de entree opnieuw vormgegeven.Een stalen luifel markeert de ingang. De pui is zoveel mogelijk open gehouden voor maximaal zicht en licht. Ook het interieur van de entree is aangepakt. De nieuwe situatie is veiliger en makkelijker te onderhouden.

Appartementen Tilburg

Vorige Volgende Verbouwing appartementengebouw Locatie:Tilburg Opdrachtgever:Ontwikkelaar Status:Opgeleverd (Werkzaam bij M2M) Terug AchtergrondinfoTwee bestaande panden worden samengevoegd tot een appartementencomplex. Het gebouw bevat diverse appartementen en studio’s. De traditionele gevel van het rechtse pand blijft behouden, terwijl het andere deel een facelift krijgt. Door het contrast blijf de korrelgrootte van de straat behouden.

Uitbreiding woning Valkenswaard

Vorige Volgende Verbouwing woonhuis Locatie:Valkenswaard Opdrachtgever:Particulier Status:Opgeleverd Interieur:Vervoort Interieurbouw Terug AchtergrondinfoDe bestaande woning is grondig verbouwd en uitgebreid met een aanbouw over 2 verdiepingen met een overkapping aan de achterzijde. De aanbouw past qua stijl bij de traditionele woning, maar is afwijkende gematerialiseerd met houten gevelbekleding.